15-16 Şubat tarihlerinde satın alınacak biletlerle, 1 Mart-4 Nisan tarihleri arasında 799 liradan başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunuluyor.

Bu kampanya, Türk Hava Yolları’nın İstanbul Havalimanı’ndan kalkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Economy Class uçuşlarında geçerli olacak. Kampanya kapsamında sunulan ücretler, tek yön ücretler olarak belirlenmiştir.

KAMPANYANIN SINIRLAMALARI

Kampanya, KKTC Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşları kapsamamaktadır. Ayrıca, kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup, Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacaktır.

KAMPANYANIN ÜCRET DETAYLARI

THY’den Dev Kampanya! 48 Bin Koltuk Hazır!

Kampanya kapsamında sunulan ücretler, EcoFly paketinde 799 TL olarak belirlenmiştir. ExtraFly paketinde ise ücretler; İzmir, Kayseri Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1.179 TL, PrimeFly paketinde ise 1.249 TL olacaktır. Bu hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler ExtraFly paketinde 1.129 TL, PrimeFly paketinde ise 1.189 TL olacaktır.

KAMPANYANIN KOLTUK SAYISI

Kampanya kapsamında toplamda 48.000 adet koltuk sunulacaktır. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin hızlı olmaları tavsiye ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi