Çiftlik Bank'ın ünlü CEO'su ve 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, hapishaneye girişinin ardından sessizliğini bozdu. Edirne F Tipi Cezaevinde 2,5 yıldır tutuklu bulunan Aydın, avukatı aracılığıyla gönderdiği mektupla dikkat çekti.

Tek Pişmanlığım Evlenmek

Milyon dolarlık vurgunla gündeme gelen Aydın, mektubunda yüzlerce kişiyi dolandırmasına rağmen "Tek pişmanlığım evlenmek" ifadesini kullandı. Ayrıca, kurduğu saadet zincirinin adı için, "Keşke Çiftlik Bank koymasaydım" şeklinde çarpıcı bir itirafta bulundu.

30 Kilo Verdi

Mektubunda cezaevindeki yaşamını anlatan Aydın, 2 katlı koğuşta tek başına kaldığını ve imkanlarının oldukça iyi olduğunu vurguladı. Aydın, spor yaparak 30 kilo verdiğini ve bu süreçte kendisine yöneltilen suçlamalara dair çarpıcı bir açıklamada bulundu: "Bu kadar insanın vebali benim üzerimde değil."

Mars'a Taşınacağım

Cezaevindeki gelecek planlarına dair de konuşan Aydın, 2028'de serbest kalma planları yaptığını belirtti. Aydın, serbest kalması durumunda ise dikkat çeken bir kararla, "Ya Mars'a taşınacağım ya da e-ticaret işi yapacağım" dedi. Bu açıklama, Aydın'ın cezaevi hayatındaki ilginç projelerinden sadece biri olarak dikkat çekti.

Mehmet Aydın'ın cezaevindeki yaşamına dair yaptığı bu açıklamalar, Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Kaynak: Haber Merkezi