Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda Gaziantep'in ekonomik ve endüstriyel gelişiminde önemli bir rol oynayan sektörün sorunları ve Haziran ayında gerçekleşecek olan TRİKONFEX Fuarı hakkında görüş alışverişi yapıldı. Toplantıya ilişkin açıklama yapan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Adnan Ünverdi, “Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantımızı, firma temsilcilerimizin katılımıyla düzenleyerek sektörel konular, yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve önümüzdeki ay gerçekleştirmeyi planladığımız TRİKONFEX Fuarı'mız hakkında istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

TRIKONFEX  FUARI NEDİR?

TRİKONFEX 4. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı AKORT Fuarcılık tarafından, Gaziantep Sanayi Odası işbirliği, Trikotajcılar Odası ve KOSGEB desteği ile 27-29 Haziran 2024  tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Çeşitli etkinliklerle de desteklenecek fuar, Türk triko sektörünün ilk kez tek başına kendini gösterdiği ve gücünü ortaya koyduğu tek fuar olma özelliğini taşıyor.

Markalaşma sürecinde hızla ilerleyen ve ihracatın lokomotifi tekstilin alt kolu olan trikotaj sektörünün ilk ve tek fuarı olan TRİKONFEX Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı hem satış hem de tanıtım açısından katılımcılarına ve ziyaretçilerine çok önemli fırsatlar sunuyor. Bu fuarda, Türk Triko üretici ve ihracatçılarının pazar payını artırması, kaliteli Türk malı ve marka imajının ön plana çıkarılması hedefleniyor.

Muhabir: Mansur Yalvaç