Cemil Cengiz'in yapımcılığını üstlendiği dizide, Gökhan Alkan "Arat Giraylı", Sevda Erginci "Özge", Başak Gümülcinelioğlu ise "Jale" karakterini canlandırıyor.

DİZİNİN YÖNETMENİ METİN BALEKOĞLU, SENARYO NEHİR AYTAMAY’A VE EKİBİNİN ESERİ

Metin Balekoğlu'nun yönettiği 'Kül Masalı', Nehir Aytamay'ın hikayesi, Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel'in senaryosu ile ekranlara taşınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi deneyimli isimler yer alıyor.

KÜL MASALI'NIN AKICI HİKAYESİ VE OYUNCU KADROSU MERAK UYANDIRIYOR

Türkiye'nin en zengin ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı'nın (Gökhan Alkan) hikayesini konu alan dizi, yoksul ve mütevazi geçmişiyle Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşmasıyla başlıyor. Ancak Arat'ın ailesinin entrikalarla dolu geçmişi ve Jale'nin (Başak Gümülcinelioğlu) gölgesi, Özge'nin hayatını karmaşık bir hale getiriyor.

AŞK, ENTRİKA VE ZENGİNLİK: 'KÜL MASALI' İZLEYİCİLERE BÜYÜLÜ ANLAR SUNMAYA GELİYOR

Dizinin konusu, Arat ve Özge'nin aşkının yanı sıra aile içi çatışmalar, entrikalar ve zenginlikle ilgili karmaşık ilişkileri içeriyor. Bu büyülü hikaye, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

KÜL MASALI'NIN İLK BÖLÜMÜYLE TANIŞIN: AŞKIN, İHANETİN VE GEÇMİŞİN DERİNLİKLERİNE YOLCULUK

Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun muhteşem performansları eşliğinde, 'Kül Masalı' dizisinin ilk bölümüyle 15 Şubat'ta ekrana gelmeye hazırlanıyor. İzleyiciler, aşkın, ihanetin ve geçmişin derinliklerine bir yolculuğa çıkacak.

Muhabir: MEHMET FENER