Rap müziğin sevilen isimlerinden Sansar Salvo, sosyal medya hesabı X üzerinden ailesi hakkında şok edici paylaşımlar yaptı. Sansar Salvo, akıl hastanesinde yaşadığı kötü muameleyi ve ailesinin hukuk dışı yollarla kendisiyle ilgili bilgileri elde ettiğini iddia etti. Sansar Salvo, ailesini Adalet Bakanlığı’na şikayet ettiğini duyurdu.

‘KAMERA KAYITLARI İNCELENSİN’

Rapçinin ailesine yönelik suçlamaları şöyle:

“Yumuşak odada her defasında daha fazla süre bağlı kalmakla ve kollarımı acıtacak şekilde bükmekle tehdit edildim. Hastanedeki kamera kayıtlarının incelenmesi için dilekçe yazacağım. Ailem yıllardır epikriz raporlarını kullanarak geçmişte kaldığım akıl hastanelerinden, telefon kayıtlarımı ve banka hesaplarımı hukukçu kimliklerini kullanarak yasal olmayan şekilde temin etmektedir. İki hukukçu hastanede işkence gibi davranıldığı durumda hastane prosedürüdür diyerek hiçbir şey yapmadı. Babam Av. Gazi Arslan hastaneye 140 bin TL civarı bir ücret ödediğini söyledi. 

‘SİZİ BENİM GİBİ ZIRLATTIRACAĞIM’

“İntihar girişiminde bulunduğum günün raporunu aldım. Paylaşacağım. Triyaj raporunun kaybolması normal bir durummuş. Orada 35.8 derece ateşim varken göstermemeniz gerekiyormuş. Ne konuştuğunuzu duydum. Sizi benim gibi zırlattırana kadar bu işin peşini bırakmayacağım o odada.”

“Hastaneyi ben bırakmak istedim ama o triyaj sizin müdahaleniz yüzünden kayboldu. Konuştuklarınızı duydum orada.”

‘HAYATIMA DEĞER VERMEDİN’

Sansar Salvo en son 10 yıl önce başına gelen bir olayı anlattı: “10 sene önce ambulansla gitmemiştik. O zaman da hayatıma değer vermedin, dayımı arayıp beni alsın diye bekledin. Evden çıkarken ağzım köpürmeye başlamamıştı bile. O durum kayıtlara geçmedi. Senin derdin Allah’ın kitabı paran pulun tapun…”

Kaynak: Karar