Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanan kararlar şu şekilde:

·         Gaziantep İli, Nizip İlçesinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Nizip Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7303).

·         Gaziantep İli, Nizip İlçesinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7304).

·         Gaziantep İli, Nizip İlçesinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Nizip Küçük Sanayi Sitesi Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7305).

·         Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Oğuzeli Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7306).

·         Gaziantep İli, Oğuzeli ile Şahinbey İlçeleri Sınırları İçinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7307).

·         Gaziantep İli, Araban İlçesinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Araban Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7308).

·         Gaziantep İli, Araban İlçesi, Fevzi Çakmak ve Yeni Altıntaş Mahallelerinde Bulunan ve Sınırları Gösterilen Alanın Sanayi Alanı Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7309).

Türkiye’nin en büyük sanayilerinden birine sahip Gaziantep’te sanayi alanları genişletmesi devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan kararlara göre Gaziantep’in üretim potansiyelini artıracak 7 yeni sanayi alanı daha belirlendi.

Yaptığı üretim ve ihracat ile ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan Gaziantep’te yeni üretim alanları belirlendi. Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden birine sahip Gaziantep üretim alanında artık kabına sığmıyor. Gaziantep belirlenen yeni sanayi alanların da faaliyete geçmesiyle üretim kapasitesini daha da artırmış olacak.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Konuya dair açıklama yaparak Gaziantep’e yapılacak sanayi bölgelerinin müjdesini veren Gaziantep AK Parti Milletvekili Abdulhamit Gül, “Gaziantep'imizde 7 yeni sanayi alanı belirlendi. Şehrimize, üreticilerimize ve sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimizin üretim potansiyelini artıracak kıymetli bir adım. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

“GAZİANTEP İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise “Gaziantep için çok önemli. Nizip, Oğuzeli ve Araban’da yeni Organize Sanayi Bölgesi Alanları oluşturulması hakkındaki karar; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, bugünkü mükerrer Resmî Gazetede yayımlandı. Hayırlı olsun.

MEHMET FENER

Editör: Ömer Abdurrahman Yavuz