Gaziantep Valisi Kemal Çeber Gaziantep Futbol Kulübünü ziyaret etti.

Ziyaretinde Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.

Vali Çeber’den Gaziantep Futbol Kulübüne Ziyaret!

Okan Buruk: “Büyük Rekorlara İmza Atıyoruz” Okan Buruk: “Büyük Rekorlara İmza Atıyoruz”

Vali Çeber futbolcularla bir araya geldiğinde yaptığı konuşmada; “Bu benim takımı aslında ikinci ziyaretim. Maçlara geliyorum ama fiziken ikinci ziyaretim. Buraya özel siparişle geldim. Tüm Gaziantep, tüm vatandaşlar, tüm kurumların söylediği şey; takım bilsin ki tüm gücümüzle takımımızın arkasındayız. Çok sevdiğim Selçuk İnan kardeşime hayırlı olsun demek için buradayım. Kendisi taraflı tarafsız herkesin çok sevdiği bir futbolcu ve spor adamı. Gelişiyle şehir yeniden motive oldu. Tabii şehir olarak bir endişemiz yok. Şu anda bulunduğumuz yerin olmamız gereken yer olmadığını biliyoruz. Çünkü her birinizi şehir tanıyor. Yani mevkilerinizin en önemli oyuncuları olduğunuzu biliyoruz. İsim isim her birinizin futbolcu kalitenizi biliyoruz. Bunun için tüm gücümüzle sizin yanınızdayız. Bunu özellikle söylemek için antrenmanınızı böldük. Bu sene ile ilgili kaygımız yok. Önümüzdeki sene ne kadar yukarıda olabiliriz onu düşünüyoruz. Size güveniyoruz. Yanınızdayız. Hepinize başarılar diliyorum.” sözlerini kaydetti.

Vali Çeber’den Gaziantep Futbol Kulübüne Ziyaret!

Konuşmanın ardından antrenman yapan futbolcularla ve Teknik Direktör Selçuk İnan’la sohbet eden Vali Çeber, futbolcuların antrenmanını izledi ve başarılar dileyerek kulüpten ayrıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi