Pasaj esnafının sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Gül,  “Zaman zaman esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Büyükpasaj AVM’ler olmadan önce Gaziantep’te ticaretin yoğun olduğu yerlerden birisiydi. Hiçbir yerde göremeyeceğimiz ürünleri görebilmek mümkün. Pasaj için neler yapabilirizi konuşuyoruz” dedi.

VALİ GÜL PASAJ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile birlikte Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Yaz’ı ve Büyükpasaj esnafını ziyaret etti. Pasaj esnafının sorunlarını dinledi. Büyükpasaj’ı ziyarete den Vali Gül ve Bakbak, pasajdaki tüm esnafı tek tek ziyaret etti. Ziyarette Büyükpasaj Yönetim Kurulu Başkanı Salih Solak, Söylemez Pasajı Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Azak, Gaziantep Milli Piyangocular Odası Başkanı Sabri Yıldırım, Gaziantep Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Kaplan da yer aldı.

GÜL ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Gül,  “Zaman zaman esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Büyükpasaj AVM’ler olmadan önce Gaziantep’te ticaretin yoğun olduğu yerlerden birisiydi. Hiçbir yerde göremeyeceğimiz ürünleri görebilmek mümkün. Pasaj için neler yapabilirizi konuşuyoruz” dedi.

PASAJIN DAHA İYİ VE GÜZEL OLMASI ARZUMUZDUR

Ziyarette kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak de, “Valimiz ile birlikte Büyükpasajı ziyaret ettik. Pasaj çocukluğumuzdan beri bizim için çok değerlidir. Aynı heyecanı görüyoruz ve çok özel ürünlerin satıldığı bir merkezimiz. Pasajın daha iyi ve güzel olması arzumuzdur” dedi.

VALİ GÜL ODA BAŞKANI YAZ’DAN BİLGİ ALDI

Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Yaz’ı da ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Yaz’da odanın faaliyetleri hakkında da bilgi aldı. BAHRİ UÇAR