Gaziantep'te yaşamını sürdüren Süleyman, vücudunda beliren geniş çaplı kanamalarla Medical Point Gaziantep Hastanesi'ne başvurdu. Süleyman'ın sağlık durumu, yapılan kemik iliği incelemesi sonucunda netlik kazandı. Süleyman tedavi sonrası hastaneden sağlıklı bir şekilde ayrıldı.

Aslı ve Yunus Yılmaz çiftinin 3 yaşındaki evladı Süleyman, cildinde, gözlerinde ve ağız içinde oluşan kanamalarla hastaneye başvurdu. İlk başvurduğu hastanede lösemi ön tanısı alan Süleyman'ın durumu her geçen gün kötüleşti. Ailesi, son çare olarak Medical Point Gaziantep Hastanesi'ne başvurdu.

DOĞRU TEŞHİS, DOĞRU TEDAVİ


Hastanede, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Ekrem Ünal tarafından yapılan detaylı incelemeler ve kemik iliği aspirasyonu sonucunda Süleyman'a İmmun Trombositopenik Purpura (İTP) teşhisi konuldu. Süleyman, Prof. Dr. Ekrem Ünal'ın uyguladığı tedavi sonrasında sağlığına kavuştu ve hastaneden taburcu edildi.

48 SAATTE İYİ YANIT ALDIK


Tedavinin başarısını ve Süleyman'ın sağlığına kavuşmasının önemini vurgulayan Prof. Dr. Ekrem Ünal, "Süleyman bize lösemi ön tanısıyla geldi. Ailesi çok endişeliydi. Trombosit değeri düşük olan Süleyman'ın vücudunda geniş çaplı kanamalar vardı. Kemik iliği aspirasyonu sonucunda bir saat içinde teşhis koyduk. İTP olarak bilinen İmmun Trombositopenik Purpura hastalığını tespit ettik ve tedavisine başladık. 48 saat içinde çok iyi yanıt aldığını gördük. Daha sonra Süleyman sağlığına kavuştu ve hastaneden taburcu oldu. Şu an tamamen sağlıklı. Erken ve doğru teşhis sayesinde Süleyman'ı tedavi ettik ve sağlığına kavuştu" dedi.

(İHA)