Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikler, çocukların ve ailelerin büyük ilgisini çekti.

Renkli Gösteriler ve Eğlenceli Atölyelerle Dolu Bir Hafta

28 Ocak - 04 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek "Çocuk Şenliği," Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde minik ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Etkinlik kapsamında çocuklar, yüz boyama, oyun grupları, Rafadan Tayfa Müzikali ve çeşitli sanat atölyelerinde doyasıya eğlenme fırsatı buluyor.

Başkan Tahmazoğlu: "Çocuklarımız Sekiz Gün Boyunca Doyasıya Eğlenecek"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Çocuklarımızın sömestr tatili başladı. Şahinbey Belediyesi olarak çocuklarımızın tatilini güzel geçirmeleri için 8 gün süren etkinlikler hazırladık. Kongre ve Sanat Merkezimizde çocuklarımız, sekiz gün boyunca unutulmaz anlar yaşayacaklar. 4.300 m²'lik fuaye alanında şişme oyun grupları ve diğer eğlence alanları ile çocuklarımız keyifli vakit geçirecekler. Aynı zamanda eğlenerek öğrenmek adına hazırladığımız sanat atölyelerimizde çocuklarımız kendilerini geliştirebilecekler." şeklinde konuştu.

Eğitici ve Eğlenceli Sanat Atölyeleri

Eğitici nitelikteki sanat atölyeleri, çocuklara sadece eğlence değil, aynı zamanda öğrenme fırsatları sunuyor. Çocuklar, atölyelerde eğlenirken kendilerini sanatsal yönden geliştirme imkanı bulacaklar.

"Çocuk Şenliği," sabah 09.00 ile 19.00 saatleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde ziyaretçilere açık olacak. Şahinbey Belediyesi, bu tür etkinliklerle çocukların tatillerini daha keyifli hale getirerek ailelere unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunuyor.


Kaynak: İHA