Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, öğrencilerin umre ziyaretinin hayır getirmesini temenni etti. Öğrencilerin bu ziyaretle hem ruhsal hem de kültürel bir tecrübe edindiklerini söyledi. Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine ve gelişimine değer veriyoruz. Öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyorum. Öğrencilerimizin yüzündeki sevinç her şeyi anlatıyor. Bunu Şahinbey Belediyesi olarak geleneksel hale getirdik. Umre’ye gitmeden önce eğitim ve seminer düzenledik. Şimdi öğrencilerimizden duyduğuma göre annelerinin, babalarının veya dedelerinin gitmeyi çok isteyip de gidemediği kutsal topraklara onlar gittiler. Öğrencilere bu yolculuğu nasıl anlatırsınız diye sordum. Anlatılmaz yaşanır dediler” dedi.

“Bu Yolculuğu Asla Unutmayacaklar”

“Bu Yolculuğu Asla Unutmayacaklar”

Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar da, “Bugün Şahinbey Belediyesi’nin Umreye gönderdiği öğrencileri ağırlıyoruz. Öğrencilerimizin mutluluğu bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Öğrencilerimize Umre ziyareti hakkında soru yönelttiğimde çok değerli yanıtlar aldım. Bu yolculuğu asla unutmayacaklarını ifade ettiler” diye konuştu.

“Tahmazoğlu Bizim Yapamayacağımız Bir Şeyi Yaptı”

“Bu Yolculuğu Asla Unutmayacaklar”

Umreye giden öğrencilerin aileleri de çocuklarına böyle bir fırsatın sunulmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Başkanımız çocuğumuzu o kutsal topraklara uçurdu. Bizim aile olarak yapamayacağımız bir şeyi sağ olsun Şahinbey Belediyesi yaptı. Biz Belediyenin her imkanından faydalanıyoruz ve çok memnunuz” şeklinde konuştular.

“Peygamber Efendimizin Makamını Görmek Bizim İçin Çok Etkileyici Bir Andı”

Öğrenciler de belediyeye teşekkür ederek, umre ziyaretinin kendileri için çok anlamlı ve güzel bir yolculuk olduğunu belirterek, “Umre ziyareti için bize bu fırsatı sağlayan Şahinbey Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Orada çok güzel zaman geçirdik. Kabe’yi ve Peygamber Efendimizin makamını görmek bizim için çok etkileyici bir andı. Allah razı olsun” dediler.