Yalı Çapkını dizisi, her Cuma akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşuyor. OGM Pictures yapımı olan dizide, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Dizinin reytingleri son zamanlarda düşüş gösterse de yeni gelen oyuncu ile birlikte yükselişe geçmesi bekleniyor. Dizide en çok merak edilen konu ise Pelin’in bebeğinin babasının kim olduğu.

Pelin karakterini canlandıran Diren Polatoğulları, dizinin sevilmeyen karakterlerinden biri. Pelin, aylar sonra geri döndüğünde bebeğini Ferit’e vermek istediğini söylemişti. Ancak Ferit, bebeğin kendisinden olmadığını biliyordu. Pelin’in bebeğinin babasının Kaya olduğu düşünülürken, dizide yeni bir gelişme yaşandı.

Dizinin son bölümünde, Pelin’in eski sevgilisi Serter de diziye dahil oldu. Serter karakterini Tufan Gökpınar oynuyor. Serter, Pelin’in bebeğinin babası olduğunu iddia ediyor. Pelin ise Serter’in geri dönmesinden korkuyor. Fragmanda da Pelin’in Serter’i görünce paniklediği görülüyor. Pelin’in bebeğinin babasının gerçekten Serter olup olmadığı ise ilerleyen bölümlerde belli olacak.