Siyasi partiler, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için hazırlıklara başladı. Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Teşkilatı da 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için çalışmalara başladı. 
Türkiye genelinde 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde den Yeniden Refah Partisi belediye seçimleri konusunda oldukça iddialı. 
Gaziantep genelinde yoğun çalışmalar sürdüren Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız seçim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  
YENİDEN REFAH PARTİSİ SAHADA

31 Mart seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Yıldız, “Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz seçimlerde oy potansiyelini ve milli görüşe hasret kalan insanların olduğunu kanıtlamıştır. Geçtiğimiz yıllarda partimize yer vermeyen medya kuruluşları ve anket şirketleri seçimden sonra sahada olduğumuzu artık arenadaki varlığımızı kabul etmiştir” dedi. 
GAZİANTEP’TE BÜYÜK BİR TEVECCÜH İLE KARŞILANIYORUZ
Adaylık ile ilgili kritik görüşmeler ve temaslarda bulunduklarına da dikkat çeken Yıldız, ‘’Gaziantep’te sahaya indiğimizde büyük bir teveccüh ile karşılanıyoruz. Türkiye genelinde üye kayıt oranı olarak geçtiğimiz ay 2. ve 6. sıralarda yer aldık.  Bu Gazianteplilerin bize bakış açısını çok net gösteriyor. Belediye seçimlerinde ise 10’da 10 hedefiyle ile yola çıkarak, 2018 den bugüne kadar olduğu gibi bu Pazar seçim varmış gibi çalışıyoruz.’’ Dedi.


GÜÇLÜ İSİMLER İLE YOLA ÇIKACAĞIZ
Adaylık için görüşmelerin sürdüğünü belirten Yıldız, ‘’Belediye başkanlığı için adaylarımız parti içerisinden ve dışarıdan olmak üzere güçlü ve bilinen isimler olacak. 24 Kasımda Türkiye genelinde açıklanacak 100 isimde Gaziantep’ten 2 yada 3 ismi açıklamayı düşünüyoruz.’’ ifadelerini kullandı. 
GÖRÜNÜRDE BİR İTTİFAK YOK
Yeniden Refah Partisi’nin  yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceğini belirten Yıldız, ‘’Şu an görünürde bir ittifak yok. Bizler Türkiye genelinde kendi adaylarımızla seçime gireceğiz.  Böyle bir talep olursa da son karar genel başkanımızın.’’ dedi.

MEHMET FENER 

Editör: Aylin Cıkcık