Kütahya'da gece 03.00 sıralarında merkez istikametinden Tavşanlı yönüne ilerleyen Veli Yücel (36) yönetimindeki otomobilin, kırmızı ışıkta duran tıra arkadan çarpması sonucu kaza

‎meydana geldi.

‎4 kişi hayatını kaybetti

‎Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken Sağlık ekipleri, sürücü Veli Yücel ile Badra El Alaoui’nin yanı sıra kimliği henüz belirlenemeyen iki kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti.

‎Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor

‎Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından dört kişinin cansız bedeni otopsi için Kütahya Şehir Hastanesi Morgu'na gönderildi.

‎Tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne götürülürken, araçlar yapılan çalışmalar sonrası yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA