Türkiye genelinde birçok kentte artan maliyetler gerekçe gösterilerek taksimetre ücretlerine zam yapıldığı duyuruldu. Artan akaryakıt fiyatları, lastik ve yedek parçalardaki fiyat tırmanışı ve araç bakım ücretlerindeki artışların yeni fiyat tarifesini kaçınılmaz kılıyor.

 GAZİANTEP’TE TAKSİLERE ZAM GELECEK Mİ?

Türkiye genelinde birçok kentte taksimetre ücretlerine zam gelmesinin ardından Gaziantepli vatandaşlar Gaziantep’te taksi ücretlerine zam gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Vatandaşlar son dönemde sık sık karşılaştıkları zam haberlerine bir yenisinin daha eklenmesinden korkuyor.

ZAM TALEBİ OLDU MU?

Gaziantep Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Ünal Akdoğan, Gaziantep’te taksimetre ücretlerine zam gelip gelmeyeceğine yönelik vatandaşların meraklarını giderdi. Konuya dair Referans Medya’ya açıklamada bulunan Akdoğan, “Önümüzdeki süreç için şu an bir zam düşünmüyoruz. Neredeyse her şeye gelen zamlar bizleri de tedirgin ediyor fakat hem iş yapabilmek hem taksi şoförlerlerimizin çalışabilmesi ve vatandaşlarımızın da mağdur olmaması adına şu an için her hangi bir zam talebimiz olmadı” dedi.

Muhabir: MEHMET FENER