31 Mart yerel seçimlerinin ardından gözler AK Parti İl başkanlığına çevrildi. Yerel seçimler öncesinde istifa eden Murat Çetin’in yerine hangi isim gelecek?  İşte detaylar…

AK Parti Gaziantep’te İl Başkanı Murat Çetin 31 Mart yerel seçimleri öncesinde istifa etmişti. Çetin’in istifasının ardından AK Parti İl Başkanvekili Murat Şerbetçi ile yerel seçimlerine giren AK Parti Gaziantep’te seçimlerin ardından gözler yeni il başkanına çevrildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Şehitkamil, Nizip ve Karkamış’ı CHP’ye, Oğuzeli ve Yavuzeli belediyelerini ise Yeniden Refah Partisine kaptıran AK Parti Gaziantep’te gözler yeni il başkanı olacak isimde…

GENEL MERKEZ 3 İSİM ÜZERİNDE DURUYOR

Öte yandan AK Parti Genel Merkezinin yeni il başkanı için titiz bir çalışma yürüttüğü öğrenildi. Yeni il başkanı için birkaç isim ile görüşen AK Parti Genel Merkezinin şuanda 3 isim üzerine durduğu ve bu isimler üzerinde Gaziantep’te istişarelerde bulunduğu gelen bilgiler arasında. Gaziantep üzerinde titizlikle duran AK Parti genel merkezinin hangi isimde karar kılacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Belediye Başkanı ve 4 Meclis Üyesi İstifa Etti Belediye Başkanı ve 4 Meclis Üyesi İstifa Etti

AK Parti’nin kalesi konumunda bulunan Gaziantep’te partiyi yeniden toparlayacak isim üzerinde titizlikle çalışan genel merkezinin kısa süre içerisinde yeni il başkanını belirlemesi bekleniyor.  

Muhabir: Bahri Uçar