Sezon sonunda Thomas Tuchel ile yollarının ayıracak Bayern Münih'in Zinedine Zidane'la anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

İspanyol basınında Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Bayern Münih ve Zinedine Zidane'ın anlaşmaya çok yakın olduğu ve kısa süre içinde tarafların el sıkışacağı belirtildi.

Galatasaray, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti Galatasaray, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Devam Etti

ZİDANE İÇİN EN UYGUN KULÜP

Haberde, Bayern Münih'in Zidane'ın taleplerini karşıladığı ve finansal olarak en uygun kulüp olduğunun altı çizilirken 51 yaşındaki çalıştırıcının Fransa Milli Takımı'nın başına geçmek istediği ancak Didier Deschamp'ın milli takımda görevine devam etmesi nedeniyle bu ihtimalin şu an için mümkün olmadığı aktarıldı.

Avrupa'dan birçok takımın Zidane'la ilgilendiği ve daha önce Manchester United'la birlikte Paris Saint Germain'in de takımın başına geçmesi için çaba sarf ettiği bildirildi.

Teknik direktörlük kariyerinde Real Madrid ile büyük başarılar yakalayan Zidane, İspanyol devi ile Şampiyonlar Ligi (3), FIFA Kulüpler Dünya Kupası (2), LaLiga (2), UEFA Süper Kupa (2) ve İspanya Süper Kupa (2) şampiyonlukları yaşadı.

Kaynak: HABER 7