Dünya Haberleri

dünya haberleri ve güncel dünya gelişmeleri, dünya ile ilgili tüm video, dünya fotoğrafları ve dünya haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Türkiye, Mercedes-Benz için geliştirilen yüksek teknolojiyle ambar yönetim sistemini kullanmaya başlayan 3’üncü ülke oldu.

DÜNYA

Dünyanın çeşitli şehirlerinde bu hafta, konserden tiyatroya, sergiden kitap fuarlarına, geniş bir yelpazede birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.

DÜNYA

Suudi Arabistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve 2 gün sürecek Dünya Ekonomik Forumu başladı. Forumun gündeminde, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de...

EKONOMİ

Dünya Bankası, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'ye 416 milyon...

SPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in Zinedine Zidane'la anlaşmaya çok yakın olduğu ifade edildi.

EKONOMİ

Dünya genelinde yenilenebilir enerji projelerinin kapasitesi geçen yıl 2019 yılına göre yüzde 52 arttı.

DÜNYA

Endonezya Ulusal Afet Azaltma Ajansı (BNPB), Endonezya'nın şu anda dünyada afet riskinde ikinci sırada yer aldığını bildirdi.

EKONOMİ

Türkiye, Dünya Bankasının son verileri dikkate alındığında, buğday unu ihracatında, 2022 itibarıyla 10 yıldır zirvede yer alıyor.

DÜNYA

Dünya, son yılların en güçlü jeomanyetik fırtınasıyla sarsıldı. Analizlere göre, bu fırtına son 6 yılın en güçlü örneği oldu.

GÜNCEL

Uluslararası Dünya Su Günü, su kaynaklarının önemine dikkat çekiyor. Dünya Su Günü ne zaman? İşte dünya su günü mesajları…

YAŞAM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Vatandaşların tapularının Dünya Bankasına teminat olarak gösterildiği" yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

EKONOMİ

Dünya sektöründe bir dev için daha kötü haberler geldi. İşte detaylar…