Sigara Fiyatlarına Yeni Zam Geldi! O Grup 3 Lira Daha Yükseldi! Sigara Fiyatlarına Yeni Zam Geldi! O Grup 3 Lira Daha Yükseldi!

Gaziantep Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Tatlıcılar Baklavacılar ve Kafeteryacılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Katmerci Gaziantep esnafına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Katmerci, yaşanan sorunlara kalıcı bir çözüm bulunması gerektiğini savundu. Sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşların bazı şikayetlerini dikkate alarak cevap veren Katmerci, bazı vatandaşların fiyat pahalılığı konusunda yaptığı şikayetlerini yanıtladı.

HAM MADDE, ENERJİ, KDV VE KİRA

Katmerci

Katmerci, Gaziantepli esnafın yaşadığı sorunları sıralayarak, “Ham madde fiyatlarına kalıcı bir çözüm bulmamız gerekiyor. Enerji fiyatları çok yüksek. Vatandaşımız haklı ama esnafımız sürdürebilir olmak için çabalıyor. KDV yüzde 1 girdi tüm ürünler. Yüzde 10 ile çıkıyor. Kira fiyatları en küçük işletme 25 binden başlıyor” dedi.

BİZDE ÜRÜN ALIRKEN YAŞIYORUZ

Çarşı (29)

Katmerci, “Enflasyon olduğu için siz alırken yaşadığınız sorunların tamamını bizde ürün alırken yaşıyoruz. En hızlı şekilde enflasyonun kontrol altına alındığı bir ekonomi modelinde inşallah hem siz değerli tüketicilerimiz hem biz üreticiler daha makul seviyelerde alışveriş yaparak hayatımızı devam ettireceğiz inşallah saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MEHMET FENER