Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Gaziantep ve çevresinde sinek ve haşere problemleri artış gösteriyor. Bu durum, bölge halkı arasında endişe ve...

EKONOMİ

Gaziantepli birçok vatandaş son dönemde özellikle Gaziantep yeme içme sektöründeki pahalılıktan şikayet ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep’te bazı işletmelerin fiyat listelerini kapı ve masalara koymadığı yönünde vatandaşlardan şikayetler yapılıyor.

SİYASET

Yerel seçimlere 15 gün kaldı ancak Gaziantep’te henüz bir seçim heyecanı yaşanmıyor. Peki Gaziantep'te seçim ruhu neden yok?

SİYASET

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Gaziantep’te adaylarının afişleri, posterleri kentin dört bir etrafına asılırken, seçim araçları da mahalle...

DÜNYA

Korkutan bir deprem meydana geldi. Yaşanan büyük depremin ardından vatandaşlar korku ile sokaklara döküldü.

EKONOMİ

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla tüketici dernekleri, vatandaşları alışverişlerini dikkatli yapmaları konusunda uyarıyor.

GÜNCEL

Gaziantep’te birçok vatandaş trafik yoğunluk haritasını merak ediyor. Peki, 02 Mart 2024 Cumartesi Gaziantep trafik yoğunluk haritası nasıl?

GÜNCEL

Gaziantep Valiliği, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve mahalle bakkallarına destek olmak için "Bakkal Kart" projesini hayata geçiriyor.

SİYASET

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek önemli konuları masaya yatırdı.

DÜNYA

Yaşanan büyük deprem vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Vatandaşlar depremin hemen ardından sokaklara döküldü.

GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, görev süresi boyunca halkın yanında olmaya devam ediyor. Vatandaşlarla buluşarak sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, onların...