Bakan Kurum açıklamasında, “Milletimize söz verdiğimiz gibi ülkemizin dört bir yanında 500 bin yuvanın anahtarlarının sahiplerini belirlemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 32 şehirde 121 bin 265 konutun hak sahibi belli oldu. Çektiğimiz her kurada mutlulukları adım adım büyütüyoruz. Bu hafta 9 şehrimizde daha kura heyecanını yaşayacağız” dedi.

9 İLDE HAK SAHİPLERİ BELİRLENECEK

Bakan Kurum kura çekilişi yapılacak illeri de açıklmadı. Buna göre, 27 Ocak Salı günü Kilis, 28 Ocak Sinop, 29 Ocak Niğde, 30 Ocak Aksaray- Ordu- Giresunve 31 Ocak Cumartesi günü ise Samsun, Nevşehir ve Bartın’da kuralar çekilecek.

GÖZLER GAZİANTEP’E ÇEVRİLDİ

Bu kuraların çekilmesiyle 41 ilde 143 bin 658 konutun hak sahibi belirlenmiş olacak. 13 bin 890 konutun yapılacağı Gaziantep’te de heyecan dorukta. Kentte binlerce aile, büyük bir merakla 13 bin 890 konut için çekilecek kuralar için tarih bekliyor. Kentte hak sahiplerinin belirlenmesi ile ilgili kuraların Şubat ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

Kaynak: Ayhan Duman