Ancak, dizinin ekran yolculuğu, duygusal anlarla dolu bir veda ile sona eriyor. Büyük bir merakla beklenen final bölümü, 30 Ocak Salı günü izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ekibi, 30. bölümün son sahnelerini çekerek finali kutladı. Son gün, duygusal bir atmosfer içinde ekip üyeleri, paydos verdikten sonra bir araya gelerek şarkılar söyledi ve eğlenceli anlar yaşandı. Özellikle Serenay Sarıkaya'nın kendi şarkılarını söylemesi ve çalınan müzik eşliğinde dans etmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin final bölümü, izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak gibi görünüyor. İlk tanıtımda, Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan Soykan'ın, "Hayat kazanamayacağımız tek kavgayı yine getirip önümüze koydu bizim… Bizi ölümle sınadı!" şeklindeki sözleri, finalin nasıl bir atmosferle geçeceğine dair merakı artırdı.

Aile 2

Dizinin final bölümünde dikkat çeken sahneler arasında, Hülya'nın (Nur Sürer) Kıymet'e (Rüçkan Çalışkur) silah çekmesi ve Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Devin'in doğuma alındığı anlar öne çıktı. Hakan Bonomo'nun yazdığı, Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta'nın yönetmen koltuğunda olduğu diziyle ilgili kulislerden sızan bilgiler, mutlu bir sonla biteceği ve Devin ile Aslan'ın çocuklarına kavuşacağı yönünde.

"Aile" dizisi, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmaya devam ederken, final bölümüyle ekrana veda edecek. Unutulmaz karakterlerin hikayesinin nasıl son bulacağını öğrenmek için 30 Ocak Salı gününü beklemek gerekecek.

Editör: Mehmet FENER