31 Mart'taki yerel seçim yaklaşırken, AK Parti'de Gaziantep’te hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den sonra İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım toplantısı 28 Ocak Pazar günü Şehitkamil Kültür Merkezi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek.

AK Parti Gaziantep’te Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in üçüncü kez aday gösterilmesinin ardından ilçe adayları da belli oldu.  Kentin başarılı başkanları Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıl oğlu  4. kez aday gösterilecek. İslahiye’de Kemal Vural, Yavuzeli’nde Mustafa Kemal Sakaroğlu da yeniden aday gösterilecek. Nizip’te ise Hacı Fevzi Akdoğan aday gösterilecek.

Ak Parti Nurdağı Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırır

Daha önce belirlenmeyen Nurdağı’nın adayı da kesinleşti. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın katılımıyla yarın gerçekleşecek aday tanıtım toplantısı öncesinde Nurdağı’nda adayı belirlendi.

Daha önce Nurdağı belediye başkanlığı yapan Mehmet Yıldırır AK Parti’nin Nurdağı Belediye başkan adayı oldu. Genel merkezin adaylık kararı Mehmet Yıldırır’a tebliğ edildi.

Muhabir: Bahri Uçar