“Pideciye, Pizzacıya, Paketçiye” sloganıyla hayata geçirilen Altınoğlu Motors, iş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği görkemli tören ile açıldı.
Gaziantep’te 48 yıllık geçmişi sahip olan Altınoğlu Grup, beyaz eşya, çeyiz ve mobilya sektörünün ardından yatırımlarına yeni bir halka daha ekledi. Türkiye’nin Motosiklet Üreticisi Kuba Motor ile yollarını birleştiren Altınoğlu Grup, Rasaf Yolu üzerinde Altınoğlu Motors Mağazasını hizmete açtı.
İŞ VE SİYASET DÜNYASI AÇILIŞTA BİR ARAYA GELDİ

İş ve siyaset dünyasının bir araya getiren açılışa Şahinbey Belediye Başkanvekili Cuma Güzel, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, GTO Başkanvekili Taner Özdurak, MÜSİAD Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Furkan Özdurdu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Aslan ve davetliler katıldı.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılış, renkli anlara sahne oldu.
“PİDECİYE, PİZZACIYA, PAKETÇİYE” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK
Açılışta bir konuşan Altınoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İslam Özaltın, “Altınoğlu Grup olarak Gaziantep’te 48 yıllık bir geçmişimiz var. Şahinbey ilçemizde yeni bir yatırıma daha imza atıyoruz. Altınoğlu Grup olarak mobilya, çeyiz ve beyaz eşya faaliyet gösteriyoruz. Şimdi ise motorlu araçların gözdesi olan Kuba Motorla güçlerimizi birleştirdik. “Pideciye, pizzacıya, paketçiye” sloganıyla bu şehre hizmet eden tüm kardeşlerimizi motosiklet sahibi yapmayı hedefliyoruz. Yeni şubemiz ile birlikte elden taksit ödeme seçeneklerini yaygın hale getirerek ve mahalle ve sokaklara ineceğiz.”
AÇILIŞA ÖZEL ÇEKİLİŞ!
Açılışa özel bir çekilişe imza attıklarını da söyleyen Özaltın, “Yaptığımız çekiliş ile 81 vatandaşımıza hediyeler takdim ettik. Bir Dünya Çeyiz sponsorluğunda 50 vatandaşımıza bin TL değerinde hediye çeki, kask, eldiven ve motor yağı ile şanslı bir müşterimize ise elektrikli motosiklet hediye ettik” diye konuştu.
Altınoğlu Motors, Gaziantepli motor tutkunların uğrak noktası olacak.





