Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun  yemek ve baklava sektöründeki indirim çağrısında ilk karşılık veren ANTEPSAN firması, baklava fiyatında uygulayacağı büyük indirimi duyurdu.

ANTEPSAN, BAKLAVA FİYATINDA UYGULAYACAĞI DEV İNDİRİMİ DUYURDU

Gaziantep’te belediye eliyle sabit fiyatlı ucuz kurban satışı başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  yemek ve baklava sektöründeki firmalara indirim çağrısında bulunmuştu. Tahmazoğlu’nun  yemek ve baklava sektöründeki indirim çağrısında ilk karşılık veren ANTEPSAN firması, baklava fiyatında uygulayacağı dev indirimi duyurdu.

ANTEPSAN DUYURDU: BAKLAVA 950 TL YERİNE 599 TL

Antepsan Kuruyemiş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. taarfından yapılan açıklamada, “Antepsan Bayram Hediyesi, enflasyonla mücadele de biz de varız, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanımızın çağrısı ile 1.Sınıf Gaziantep coğrafi işaretli Mekik Baklavası 950₺ yerine 599₺ yaptık. Herkese şimdiden iyi bayramlar” denildi.

TAHMAZOĞLU İNDİRİM ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Antepsan’a baklava fiyatında uygulayacağı indirim için  teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Fiyat indirimi çağrımıza olumlu cevap veren ANTEPSAN firması; 1. Sınıf Coğrafi İşaretli BAKLAVA’nın kilosunu yarından itibaren 599 TL’deden satacağını açıkladı. ANTEPSAN'a çok teşekkür ediyoruz. Yemek ve baklava sektörünün diğer firmalarından da aynı duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR