Mehmet Tahmazoğlu Haberleri

Mehmet Tahmazoğlu haberleri ve güncel Mehmet Tahmazoğlu gelişmeleri, Mehmet Tahmazoğlu ile ilgili tüm video, Mehmet Tahmazoğlu fotoğrafları ve Mehmet Tahmazoğlu haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz gün açıklanan kurbanlık fiyatlarına yönelik tepkisini dile getirdi.

YAŞAM

Şahinbey Belediyesi “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi’ kapsamında 218.327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kardeşi DEVA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu’nun kayınvalidesi Meral Nakıpoğlu vefat etti.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına” Projesi kapsamında 218.327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

EĞİTİM

Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini arttırmak için deneme sınavları yapıyor.

GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fide dağıtımını Yeşilköy Mahallesi’nde devam ettirdi.

GÜNCEL

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çocuk şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

SİYASET

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geçtiğimiz günler içerisinde dağıtımına başladığı fideleri çiftçilerle birlikte dikip toprakla buluşturdu.

GÜNCEL

On binlerce vatandaş Kadir Gecesi’nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ne akın etti. Caminin içi ve avlusu tıklım tıklım dolup taştı.

SİYASET

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 55'lik rekor bir oy oranı ile yeniden Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tahmazoğlu mazbatasını...

GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

SİYASET

Büyük bir sürprizle sonuçlanan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Şahinbey ve Şehitkamil’de Belediye Meclisi üyeleri de belli oldu. İşte AK Parti...