Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep ziyareti sırasında Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Belediyesi’nin hayata geçirdiği Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni gezdi.

BAKAN KACIR’DAN ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NE ÖVGÜ

Türkiye’nin en büyük ikinci camisi ve külliyesi olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni ve Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesi olan Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı dev eserler karşısında hayran kaldı. Bakan Kacır, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ederek “Şahinbey Belediyesi, Gaziantep’e değer katan, hem manevi hem de bilimsel açıdan önemli eserler ortaya koymuş. Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi, Gaziantep’in simgeleri haline gelmiş. Şahinbey Belediye Başkanımız ve ekibini yürekten kutluyorum” dedi.

Bakan Kacır’dan Şahinbey Belediyesi’ne Övgü

TAHMAZOĞLU: ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve beraberindeki heyetin Gaziantep’e değer katan eserleri ziyaret ettiklerini belirterek “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep Valimiz Kemal Çeber, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak ve AK Parti İl Başkanımız Murat Çetin ile birlikte Şahinbey Millet Kütüphanesi’ni ve Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ni ziyaret ettik. Kütüphanede yapılan çalışmaları yerinde gördük. Bakanımız bizlere güzel sözler söyleyerek çalışmalarımızı takdir etti. Kendisine şehrimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Bahri Uçar