Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Burak Çelik ve İsmail Demirci gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde yaşananlar ise nefesleri kesti.

Leyla karakteri, Ömer'in vurulması sonrasında karnındaki çocuğu ve kaderiyle baş başa kalır. Cezayir, onları kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Leyla ve Ömer'in durumu tüm izleyicileri meraklandırdı.

BEHÇET VE CEZAYİR ARASINDAKİ GERİLİM

 Ben Bu Cihana Sığmazam (1)

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 06 Mayıs 2024 Pazartesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 06 Mayıs 2024 Pazartesi

Behçet karakteri, paralarını ele geçirerek Cezayir'e ağır bir darbe vurduğunu düşünür. Ancak ikili bir kez daha karşı karşıya geldiğinde, Cezayir'in vereceği karşılık herkesi şaşırtır. Aralarındaki gerilim, diziye heyecan katıyor.

MÜFİT VE ERMAN ARASINDA MEYDAN OKUMA

 Ben Bu Cihana Sığmazam (2)

Cezayir'in oğlunu kurtarmasının ardından Müfit, Erman'a meydan okuyarak masayı dağıtır. Bu gelişme, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olabileceği konusunda izleyicilerde büyük bir merak uyandırıyor.

TAZİYEV'İN KARARI

 Ben Bu Cihana Sığmazam (3)

Taziyev'in namlusundan çıkan kurşun, olayların seyrini tamamen değiştirecek gibi görünüyor. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve dizinin izleyicilere daha da büyük sürprizler sunması bekleniyor.

Muhabir: MEHMET FENER