Beşiktaş, eski yıldızı Anderson Talisca’yı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’da forma giyen Brezilyalı futbolcu, sezon sonunda Türkiye’ye dönecek. Talisca’nın Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Beşiktaş, taraftarlarının unutamadığı isimlerden biri olan Anderson Talisca’yı transfer etmek için girişimlere başladı. Suudi Arabistan Ligi’nde Al-Nassr’da oynayan 30 yaşındaki golcü, sezon sonunda sözleşmesini feshederek Türkiye’ye geri dönecek.

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Talisca ile görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat’ın, Arap ekibiyle iyi ilişkiler kurduğu ve transferi kolaylaştırdığı belirtildi.

Talisca, bu sezon Al-Nassr’da 23 maçta 23 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı yıldızın piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Talisca, kariyeri boyunca toplam 41 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Talisca, 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş’ta oynamış ve siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi olmuştu. Beşiktaş ile 80 maçta 37 gol ve 14 asist üreten Talisca, 2016/17 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Kaynak: Fotomaç