Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın Ankara'ya ziyaretinde Türkiye ve Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı.

EKONOMİ

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), Şubat 2021'den bu yana ilk defa 282 baz puanın altına gerileyerek 281,75 puana...

GÜNCEL

Türkiye'de yenilenebilir enerji alanında yatırımlar giderek artıyor. Güneş paneli üretimi de sanayicilere çözüm ortağı oluyor.

DÜNYA

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever, uzay yolculuğunda 7 bilimsel deneye imza atacak.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin, Gazze'deki soykırım karşısında işgalci rejime yönelik attığı adımlarla ilgili açıklamada bulundu.

DÜNYA

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın iki ülkenin diplomatik ilişkilerinin 60. yılında yarın Türkiye'ye gelecek.

YAŞAM

Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP), Türkiye genelindeki dar gelirli kadınların mikrokredi yoluyla ekonomik ve sosyal koşullarını iyileştirmek amacıyla, Türkiye İsrafı...

GÜNCEL

Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri Edirne'de tamamlandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Fitch ve Moody's'in Türkiye kararlarını değerlendirdi.

GÜNCEL

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.

EKONOMİ

OECD, Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahminini yüzde 2,9'dan yüzde 3,4'e yükseltti.

GÜNCEL

Somali kabinesinin, Türkiye ile "hüküm giymiş suçluların ve sanıkların her iki ülkeye iade edilmesini" kapsayan adalet anlaşmasını onayladığı bildirildi.