Twitter/X gibi siteler istila altında! Ölü internet… Twitter/X gibi siteler istila altında! Ölü internet…

Bu hafta itibarıyla BİM aktüel ürünleri arasında iPhone satışı da yer alacak. Tüketicilere, çeşitli renk seçenekleriyle iPhone 15 ve iPhone 12 modelleri sunulacak.

ORİJİNAL İPHONE MODELLERİ

BİM mağazalarında daha önce de çeşitli iPhone modelleri satışa sunulmuştu. Ancak bu kez, orijinal iPhone 15 ve iPhone 12 modelleri raflardaki yerini alacak. Bu adım, teknoloji tutkunlarının dikkatini çekiyor ve bekleyişle karşılanıyor.

FİYATLAR VE ÖZELLİKLER

Bim'de İphone 15 Ve İphone 12 Satışta!

23 Şubat itibarıyla belirli BİM şubelerinde satışa sunulan iPhone 15 modeli, 52500 TL fiyat etiketine sahip olacak. Bu modelde 6.1 inçlik ekran, Apple A16 Bionic yonga seti, 128GB depolama alanı, 48MP ana kamera ve 5G gibi üstün özellikler bulunuyor. Sarı, mavi, yeşil, pembe ve siyah gibi çeşitli renk seçenekleriyle tüketicilere sunulacak.

UYGUN FİYATLI SEÇENEK: İPHONE 12

Biraz daha uygun fiyat arayışında olanlar için ise 3 yıllık iPhone 12 modeli de BİM mağazalarında satışa sunulacak. 6.1 inçlik ekran, Apple A14 Bionic yonga seti, 12MP ön kamera ve 128GB depolama gibi özelliklere sahip olan bu model, iki farklı renk seçeneğiyle tüketicilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi