Aktüel Haberleri

aktüel haberleri ve güncel aktüel gelişmeleri, aktüel ile ilgili tüm video, aktüel fotoğrafları ve aktüel haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Bim aktüel 27 Şubat 2024 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri indirim listesi ile raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.

TEKNOLOJİ

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan BİM, teknoloji ürünleri konusunda yeni bir adım atıyor.

GÜNCEL

Bim aktüel 21 Kasım 2023 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri indirim listesi ile raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.

GÜNCEL

Şok aktüel 21 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri indirim listesi ile raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.

GÜNCEL

Bim aktüel 20 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri indirim listesi ile raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.

GÜNCEL

A101 aktüel 19 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri Cuma indirimleri listesi ile yarın raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.

GÜNCEL

Bim aktüel 06 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri indirim listesi ile raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.

GÜNCEL

A101 aktüel 05 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı! Dev market zinciri Cuma indirimleri listesi ile yarın raflarda yerini alacak ürünlerini duyurdu.