Gazeteci Emrullah Erdinç, Aramızda Kalmasın programının canlı yayınında çiftin dosyasındaki son gelişmeleri açıkladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI: LÜKS YAŞAM VE KARA PARA İDDİALARI

1

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Instagram hesapları üzerinden lüks yaşamlarını paylaşmalarıyla tanınıyorlardı. Ancak bu lüks yaşam tarzları, kiralanan jetlerle yapılan seyahatler, günlük milyonluk harcamalar ve saçlara dolar yapıştırma gibi detaylarla büyük tepkilere neden oldu. Bu tepkilerin ardından çift hakkında kara para aklama iddialarıyla bir soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Dilan ve Engin Polat çifti hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçun neden olduğu mal varlığı değerlerinin aklanması ve vergi kanununa muhalefet suçlarından soruşturma başlatıldı.

TAHLİYE İHTİMALİ UZAK MI?

2

Gazeteci Emrullah Erdinç, çiftin dosyasındaki son gelişmeleri paylaşarak, MASAK raporlarının henüz gelmediğini ve iddianamenin tamamlanmadığını belirtti. Bu nedenle, Dilan Polat ve Engin Polat'ın yakın zamanda tahliye olmalarını beklemiyor. Erdinç, "MASAK raporu geldikten sonra bu soruşturmalar büyüyecek. İnsanlar sadece Dilan Polat'la ilgili sanmasın, daha devamı gelecek. Yine gündeminizde fenomenler ve güzellik merkezleri olabilir" dedi.

Muhabir: MEHMET FENER