Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı'nın profesyonel bir organizasyonla gerçekleştiğini ve dünya gıda sektörünün bu önemli platformda buluştuğunu belirtti. Fuarın, hem Türkiye hem bölge hem de Gaziantep için prestijli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Vali Çeber, Gaziantep'in markalarının fuara katılımıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Dubai Gulfood 2024'e, toplamda 208 firma katılırken, bunlardan 39'u Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri üyesi oldu. Vali Kemal Çeber, Türk markalarının fuara yoğun ilgi gösterdiğini ve uluslararası sektör temsilcilerinin ilgisiyle mutluluk duyduklarını belirtti. Markaların, Gaziantep'in ve Türkiye'nin başarıyla temsil edildiğini vurgulayan Vali Çeber, bu başarıdan son derece etkilendiğini dile getirdi.

Dubai Gulfood'ta Gaziantep Gururu (2)

GAZİANTEP, FUARIN ÖNEMLİ UNSURU HALİNE GELDİ

Başarılı fuar organizasyonunda emeği geçenleri tebrik eden Vali Kemal Çeber, iş insanlarına ve ihracatçılara teşekkürlerini iletti. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Çeber, Gaziantepli firmaların fuarın en önemli unsuru haline geldiğini ve Gaziantep'in Türkiye içinde de önemli bir konuma sahip olduğunu belirtti.

Editör: Bahri Uçar