Emeklilerin maaş ve promosyon zamlarından beklentileri karşılanmazken, emeklilere yönelik yeni bir gelişme yaşandı.2024 yılında maaş zamlarından memnun kalmayan emekliler, bayram ikramiyelerinde de beklentilerini karşılayamadı. Emekliler, umutlarını tamamen yitirme noktasına gelirken, yüzlerini güldürecek dedikodular peş peşe gelmeye başladı…

ZAM FIRTINASI KAPIDA

Emeklilere Ek Ödeme! Sgk Uzmanı Tarih Verdi!

Seçim atmosferi ısınırken, emekli vatandaşlarımızı sevindirecek büyük bir haber kulislerden sızdı. Meydanların ve siyaset koridorlarının en çok konuşulan konusu olan emekli maaşları ile ilgili bir zam fırtınası kapıda.

AK Parti’nin sinyalleri ve siyasetçilerin vaatleri ile emekli vatandaşlarımızın umudu bir kat daha arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşlarının yetersiz olduğuna dair açıklamaları ve AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun iyileştirici adımlardan bahsetmesi, zaten beklentileri yükseltmişken, SGK Uzmanı İsa Karakaş’tan bomba gibi bir haber geldi.

TARİH VERİLDİ

Emeklilere Ek Ödeme! Sgk Uzmanı Tarih Verdi!

TGRT Haber’in ‘Bi Bakalım’ programına katılan Karakaş, seçim öncesi emeklilere yapılması planlanan ve kulislerde konuşulan seyyanen zam miktarını açıkladı.

Herkesin merakla beklediği o rakam 5000 TL! “Karamsarlık bize yabancı” diyen Karakaş, temmuz ayından beri dile getirdiği seyyanen zam beklentisini bir kez daha yeniledi.

Kaynak: Haber Merkezi