Ikramiye Haberleri

ikramiye haberleri ve güncel ikramiye gelişmeleri, ikramiye ile ilgili tüm video, ikramiye fotoğrafları ve ikramiye haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), milyonlarca emeklinin beklediği veriyi 3 Nisan'da açıkladı. an isim formülü paylaştı.

EKONOMİ

Türkiye'de 14 milyon emekliyi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşanıyor. Devlet destekli ödemeler yapılacak. İşte ayrıntılar…

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere yatırılacak bayram ikramiyesinin tarihini açıkladı.

EKONOMİ

Emekliler arasında heyecan yaratan bir müjde geldi. Milyonlarca emekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu müjdesini bekliyordu.

EKONOMİ

Türkiye'de yaşayan emeklileri sevindiren bir gelişme yaşandı. Yaşanan bu gelişmeyle birlikte, emeklilerin yüzleri gülecek.

YAŞAM

Emeklilerin uzun süredir beklediği yasa nihayet Resmi Gazete’de yayımlandı. Bayram ikramiyesi hakkında flaş gelişmeler yaşandı.

YAŞAM

Emeklileri bayram ikramiyesini kapsayan kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.

YAŞAM

Mart seçimlerine sayılı günler kala, SGK Uzmanı, emeklilere ek ödeme yapılacağını ve tarih vererek duyurdu. İşte detaylar…

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

EKONOMİ

Emekliye yapılan maaş ve ikramiye zammı büyük hayal kırıklığına neden oldu. Emekliye ek zam için kritik tarih belli oldu.

EKONOMİ

Türkiye'de emeklilere her yıl verilen bayram ikramiyesinde önemli bir değişiklik gündemde. İşte tüm ayrıntılar…

EKONOMİ

Kütahya'da düzenlenen mitingde emeklilere seyyanen zam yapılmasının mümkün olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, umutları boşa çıkardı.