Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’un tarihi ve kültürel önemine değinerek, bu şehrin her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki yüksek oy oranı için Trabzonlulara teşekkür eden Erdoğan, siyasetin bir dava olduğunu ve 40 yıldır bu davaya hizmet ettiklerini belirtti. Haber7'de yer alan habere göre Erdoğan, Türkiye’nin karşılaştığı terör ve ekonomik saldırılara rağmen asla yılmadıklarını, geri adım atmadıklarını, hatalarını düzelttiklerini ve milletin gönlünde yer ettiklerini ifade etti.

Erdoğan, Trabzonlulardan Malazgirt’ten beri ebedi vatan olan bu topraklara sahip çıkmalarını ve Türkiye Yüzyılı hayaline ortak olmalarını istedi. Erdoğan, sözlerinin arkasında asırlara bedel eserler olduğunu, Trabzon’a 21 yılda 190 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptıklarını, sağlık, eğitim, spor, sosyal yardım, konut ve kentsel dönüşüm alanlarında önemli hizmetler verdiklerini anlattı.

Kaynak: Haber7