Ziyaretler sırasında sevgi gösterileriyle karşılanan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve destek sözü aldı.

MAHALLE ZİYARETLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte mahalle kırsal mahallerine yönelik ziyaretlerde bulundu.

SEVGİ GÖSTERİLERİ VE HEDİYELER

Kabasakız, Bozobası, Beyereli, Tuğlu, Kozluyazı, Tokdemir, Suboğazı, Bedirkent, Güngörge, Uğurca, Çağkuyu, Kızıkkarasakal ve Övündük Mahallesi'ne gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindekiler, mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Fadıloğlu, çeşitli hediyeler de dağıttı.

BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN VATANDAŞLARA TEMİNAT

Geçmişten günümüze yapılan hizmetlerle ilçenin gelişimine vurgu yapan Rıdvan Fadıloğlu, "Yeterli mi? Yeterli değil. İnsanoğlu, her şeyin en iyisine layık. Daha iyisini yapmak adına biz bu işe talip olduk. Ayrımız, gayrımız olmadan yeniden hizmeti devam ettireceğiz. Allah’ın izniyle el birliğiyle memleketimize hizmet edeceğiz" dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Ziyaretlere katılan mahalle muhtarlarından Mehmet Kiraz, Başkan Fadıloğlu'nun mahallelerine yaptığı hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Biz her zaman Başkanımızdan memnunuz. Yeniden aday gösterilmesinden dolayı çok mutlu olduk. İnşallah 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde de desteklerimizi sunacağız. Yeniden kendisini Şehitkamil Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ise ziyaretler sırasında vatandaşları dinleyerek, yerelde çözülecek sorunlara dair notlar aldıklarını ve çözüm üreteceklerini belirtti.

Kaynak: İHA