UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi belirlendi; Union Saint-Gilloise. Fenerbahçe'nin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, bu önemli eşleşmeyi değerlendirdi.

UNION SAİNT-GİLLOİSE İLE ZORLU MÜCADELE

Selahattin Baki, Union Saint-Gilloise'in kura çekiminde en iyi performansı sergileyen takımlardan biri olduğunu belirtti. Baki, "Genetik şanssızlığımız devam ediyor. Kura çekiminde en iyi performansı sergileyen takımlardan biriyle eşleştik. Anderlecht'in önünde yer alan, Liverpool'u mağlup etmiş dinamik bir ekiple karşı karşıyayız. Ancak bizim için bunlar bir engel değil. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak ilerliyoruz ve Belçika, Hollanda gibi ülkelerde geniş bir taraftar kitlesi bulunuyor. Hocamızın başarılı çalışmalarıyla turu geçeceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

HEYECAN DOLU BİR POTANSİYEL FİNAL

Selahattin Baki, sözlerine potansiyel bir finalde Fenerbahçe'yi görmek istediklerini ekleyerek devam etti. Baki, "Türklüğü kalbinde hisseden herkesin heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takımımıza nazar değdirmek istemiyoruz, ancak hepimizin ortak inancı Fenerbahçe'yi finalde görmek yönünde. Stadyumun ismi sebebiyle orada bir kupa kaldırmak, taraftarlarımızın ve camiamızın büyük isteği. Bu günü heyecanla bekliyoruz ve hayal ediyoruz." şeklinde duygularını ifade etti.

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde sergilediği performansla Türkiye'yi gururlandırmaya devam ederken, taraftarlar da heyecanla takımın başarılı bir şekilde yoluna devam etmesini bekliyor.

Muhabir: MEHMET FENER