1999 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Victoria Beckham ve David Beckham çifti evliliklerinin 25. yıldönümü kutladı.

BİR KEZ DAHA BÜYÜLEDİLER
25. seneleri için özel bir kutlama yapmayı tercih eden ikili, düğünlerinden sonra yaptıkları kutlamada giydikleri mor renkteki kıyafetleri tercih etti. Antonio Berardi imzalı kıyafetleri yeniden giyen çift, Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımda "Bakın ne bulduk" ifadelerini kullandı. Genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle yıllara meydan okuduğunu kanıtlayan Victoria Beckham, şıklığıyla göz kamaştırdı.

DÜĞÜNE BEBEKLERİYLE ÇIKMIŞLARDI
1999 yılında Spice Girls grubunda şarkıcılık yapan Victoria Beckham ile David Beckham, düğünlerine 4 aylık oğullarıyla katılmıştı.

Editör Hakkında
Adıyaman Gölbaşı doğumlu. Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. 2019 yılında başladığı gazetecilik mesleğinde, muhabir, grafik tasarım, internet sitesi editörlüğü gibi alanlarda çalıştı. Meslek hayatına Referansgazetesi.com.tr’de yazı işleri müdürü ve “Güncel, Spor ve Teknolojiden Sorumlu Haber Editörü' olarak devam etmektedir.