UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Zeki Çelik'in formasını giydiği Roma, Berke Özer'in kalesini koruduğu Lille'i konuk etti.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan maç Lille’nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Fransız takımında maça ilk 11'de başlayan kaleci Berke 90 dakika sahada kaldı. Kalesini gole kapayan Türk file bekçisi, 3 kez tekrarlanan penaltı atışlarında gole izin vermedi.

Berke, 82. dakikada Artem Dovbyk'in kullandığı penaltıda topu çeldi ancak Lille savunma vuruş esnasında ceza sahasına erken girdikleri için atış tekrarlandı.

Dovbyk bir kez daha topun başına geldi ve vuruşunu yaptı, Berke Özer bu topu da çeldi ancak ayağı kale çizgisinde olmadığı için penaltı yine tekrar edildi.

3. kez tekrarlanan penaltıyı bu kez Soule kullandı. Berke soluna gelen topta gole izin vermedi ve 3 kez üst üste penaltı kurtardı.

Berke Özer tam 3 kez tekrarlanan penaltının 3'ünde de gole izin vermeyerek sosyal medya gündemine damga vurdu.

Editör Hakkında