Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine E.A. tüfekle Yıldırım çiftine ateş etti. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Kanlar içerisinde yere yığılan Yıldırım çifti yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gülseren Yıldırım yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken Kemalletin Yıldırım'ın tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri silahlı saldırganı düzenlediği operasyonla kıskıvrak evinde yakaladı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Editör Hakkında
Adıyaman Gölbaşı doğumlu. Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. 2019 yılında başladığı gazetecilik mesleğinde, muhabir, grafik tasarım, internet sitesi editörlüğü gibi alanlarda çalıştı. Meslek hayatına Referansgazetesi.com.tr’de yazı işleri müdürü ve “Güncel, Spor ve Teknolojiden Sorumlu Haber Editörü' olarak devam etmektedir.