Gaziantep dün korkunç bir olayla sarsıldı.İddiaya göre, ağabeyinin evinde kalan ve boşanma aşamasında olan 3 çocuk annesi İpek Kurt (24) ile Sait Kurt (30) arasında tartışma çıktı.

Gaziantep'te dehşet:  Eşini öldürüp intihar etti
Gaziantep'te dehşet:  Eşini öldürüp intihar etti
İçeriği Görüntüle

A W547930 01

Evin önünde başlayan tartışmanın büyümesiyle birlikte Sait Kurt yanında bulundurduğu pompalı tüfekle İpek Kurt'a ateş etti. Sait Kurt ardından aynı tüfekle intihar etti.

A W547930 03

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden çiftin cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

A W547930 04

CENAZELER TESLİM EDİLDİ

Hayatını kaybeden Sait ve İpek Kurt'un cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA