Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Timleri tarafından trafik kazalarının önlenmesi, can kayıplarının ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla denetimler aralıksız devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Timleri tarafından, Mülki Makamların koordinesinde TAG Otoyolu’nda son bir ayda gerçekleştirilen radar denetimlerinde 826 araca hız sınırını aşmaları nedeniyle toplam1 milyon 768 bin 687 TL trafik cezası uygulandı.

Konuya dair Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

“İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Timleri tarafından, Mülki Makamların koordinesinde TAG Otoyolu’nda son bir ayda gerçekleştirilen radar denetimlerinde;

826 araca hız sınırını aşmaları nedeniyle toplam1 milyon 768 bin 687 TL trafik cezası uygulandı.

Trafik kazalarının önlenmesi, can kayıplarının ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla denetimler aralıksız devam ediyor.”

Kaynak: Mehmet Fener