Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü parklarda sürdürdüğü denetimlerin sonuçlarını paylaştı. Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde son bir hafta içerisinde 16 bin 873 şahıs sorgulandı. Denetimlerde araması olan 13 şahıs yakalandı. Ayrıca denetimlerde 453 motosiklet ve araç sürücüsüne 1milyon 382 bin 829 TL cezai işlem uygulandı.

Çevreyi rahatsız edenlere ceza!

Huzur ve güvenlik denetimlerinde çevreyi rahatsız eden şahıslara ise idari yaptırım uygulanmaya devam ediyor bu kapsamda 20 şahsa ceza kesildi.

Konuya ilişkin Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Medya Şubeden yapılan açıklamada”İlimiz merkezinde son bir hafta içerisinde parklarda yapılan denetimlerde 16.873 şahıs sorgulanarak 13 aranan şahıs yakalanmış, 20 şahsa ise gürültü yaparak çevreye rahatsızlık vermekten idari yaptırım uygulanmıştır. Ayrıca 453 motosiklet ve araç sürücüsüne 1.382.829 ₺ cezai işlem uygulanmıştır. Gazişehrimizin huzur ve güvenliği için daima görev başındayız.” İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Mansur Yalvaç