Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Kızılay iş birliğinde düzenlenecek kan bağışı kampanyası kapsamında protokol imza töreni gerçekleştirildi. 6-7-8 Mayıs 2026 tarihlerinde, 08.00–19.00 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılacak kampanya ile vatandaşların kan bağışına teşvik edilmesi hedefleniyor.

520 PERSONEL GÖREV YAPACAK
Toplam 520 personelin görev alacağı organizasyonda 30 çadır ve 228 sedye ile hizmet verilecek. “Kan Verelim Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım” sloganıyla düzenlenecek kampanyanın, toplum sağlığına katkı sunması ve gönüllü bağış bilincini artırması amaçlanıyor.

YENİ REKOR HEDEFLENİYOR
Öte yandan Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kan bağış kampanyası ile her yıl olduğu gibi bağışta bulunan vatandaşlara ayakkabı hediye edilecek. Kampanya ile ayrıca yeni bir rekora imza atılması da hedefleniyor.





