2026-2027 Eğitim Öğretim yılında anaokulu ve ilkokula başlayacak olan öğrencilerin ilk hediyesi Şahinbey Belediyesi’nden geldi. Yıllardır olduğu gibi geleneği bozmayan Şahinbey Belediyesi, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine boyama seti hediyelerini okullara bıraktı.
ÖĞRENCİLERE HEDİYE BOYAMA SETİ
Uyum haftası kapsamında okullarda eğitime başlayan öğrenciler, sıralara bırakılan boyama seti hediyesi sürprizi ile karşılaştı. Öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu önemli açıklamalarda bulundu.
1 MİLYONA ULAŞTI
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, “Çocuklar! Sıralarınızda sizi bekleyen rengârenk bir hediye var. Her yıl anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize hediye ettiğimiz boyama seti sayımız 1 milyona ulaştı. Siz boyadıkça renkler çoğalsın, hayalleriniz hep rengârenk olsun. Yeni eğitim-öğretim yılında hepinize başarı, neşe ve bolca güzel anı diliyor, gözlerinizden öpüyorum” ifadelerini kullandı.





