AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısında seçim sonuçları ile önümüzdeki döneme ilişkin stratejiler ele alındı.

AK PARTİ DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI GÜNEYDOĞU BÖLGE TOPLANTISI GAZİANTEP’TE YAPILDI  

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısı Gaziantep’te yapıldı. Toplantıya AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül’ün yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, belediye başkanları ile AK Parti il ve ilçe başkanları katıldı. 31 Mart yerel seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı önemli toplantıda; Gaziantep ve bölge genelinde yapılan çalışmaların değerlendirmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin stratejiler ele alındı.

GÜL: MAZLUMLARIN YANINDA ZALİMLERİN KARŞISINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, “Sözü güçlü ve gücü tesirli olan Türkiye’nin daha da güçlü olmasına katkı sağlayacak önemli bir toplantıdayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde hem küresel hem bölgesel liderlik yapmaktadır.  Cumhurbaşkanımızın bu liderliği içerde birlik ve beraberliği daha güçlü, dışarıda da küresel liderlik vizyonunu çok önemli katkılar sağlamaya devam edecektir. Bugün Filistin’de yaşanan acıya  en güçlü sesi Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan vermekte. Biz mazlumların yanında zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi bir güvenlik ve istikrar adası olarak korumaya devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Bahri Uçar