Şehitkamil Mevlana Mahallesi'nde yapılan Şıh Mehmet Sıdıka Kökoğlu Sosyal Tesisi'nin en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Dev tesis faaliyete geçtiğinde taziye evinin yanı sıra GASMEK de hizmet verecek. GASMEK içerisinde de kreş, bayanlara yönelik spor salonu, etüt merkezi ve mesleki eğitim kursları olacak.

KÖKSAN HOLDİNG TARAFINDAN YAPILAN DEV TESİS HIZLA YÜKSELİYOR

Hayırsever iş adamı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, tarafından yapılan Şıh Mehmet Sıdıka Kökoğlu Sosyal Tesisi'nde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehitkamil Mevlana Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden dev tesis için geçtiğimiz yıl hayırsever iş insanı KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin arasında protokol imzalanmıştı.

KOMPLEKSİN İÇERİSİNDE TAZİYE EVİ VE GASMEK HİZMET VERECEK

Yapımı hızla devam eden dev sosyal tesis, 4 bin metrekarelik kullanım alanı ve bin metrekarelik oturma alanına sahip ve 4 katlı kompleks şeklinde olacak. Kompleksin içerisinde taziye evi ve GASMEK hizmet verecek. GASMEK içerisinde de kreş, bayanlara yönelik spor salonu, etüt merkezi ve mesleki eğitim kursları olacak.

KÖKOĞLU YAPTIĞI DESTEKLERLE GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL, Gaziantep Valisi Davut Gül'ün öncülüğündeki "Gönül Seferberliği" kampanyasına toplam 3 milyonluk destek, 'Kurbantep' kampanyasına ise 100 adet kurban bağışı ile destek sağlayan KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, bu kez de Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile dört dörtlük yeni bir sosyal tesis yapıyor. Hayırsever iş adamı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Mevlana Mahallesinde yaptığı dev tesisin yanı sıra Yeşilkent'e külliye, Karşıyaka Mahallesine 32 derslikli bir okul da yapıyor. Kökoğlu, Şehitkamil ilçesinde eğitim gören öğrencilere de 24 bin adet LGS kaynak kitap seti hediye etmişti.