Adalet Haberleri

adalet haberleri ve güncel adalet gelişmeleri, adalet ile ilgili tüm video, adalet fotoğrafları ve adalet haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ilgili açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u Beştepe'de acil toplantıya çağırdı.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci olduğunu belirterek, bunlardan bin 164 kişinin örgün eğitimde ön lisans, bin...

DÜNYA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Kerim Han'a çağrıda bulundu.

GÜNCEL

Somali kabinesinin, Türkiye ile "hüküm giymiş suçluların ve sanıkların her iki ülkeye iade edilmesini" kapsayan adalet anlaşmasını onayladığı bildirildi.

GÜNCEL

Filistin’de yaşanan insanlık suçlarının ele alındığı istan’nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Gaziantep Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Meltem Peri, 'Eros' Davasında adaletin sağlanmadığını belirtti.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

DÜNYA

Belçika, Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanında (UAD), İsrail'e karşı "soykırım" suçlamasıyla açtığı davaya müdahil olacağını açıkladı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak MKE Ankaragücü, son zamanlarda yaşanan hakem hatalarına tepki göstererek adalet çağrısında bulundu.

ASAYİŞ

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Yargıtay’ın Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin bir açıklama yaptı.